Author: admin

Töltődj fel a Villafarm resort & spaban!
Bejegyzés

Töltődj fel a Villafarm resort & spaban!

Nyüzsgés, túlterhletség és a folytonos hajtás. Ki ne szeretne elvonulni néhány napra, hogy csak magával foglalkozhasson. Mégis, annyi kifogást találunk, hogy miért is nem engedhetjük meg ezt magunknak. Pedig egyszerű megfigyelés, hogy minden pihenéssel töltött időszakot hihetetlen produktivitás jellemez. A kikapcsolódás, vagy ahogy szemléletesen mondjuk, feltöltődés egy befektetés. Amennyivel több időt “pazarolsz” a minőségi feltöltődésre,...

II. Lakrész
szoba

II. Lakrész

Az második, központi apartman a kertre néző szobákkal, saját terasszal és erkéllyel rendelkezik. A nappaliból, illetve a konyhából közvetlenül a kerbe lépünk. A teraszon kerti ülőgarnitúra és nagy étkezőasztal vár néhány lépésre a jakuzzitól és a többi wellness egységtől. Ezeket korlátlanul igénybe veheti. A földszinten 1 nappali található, az emeleten pedig további härom szoba, melyek körül 1 saját fürdővel is bír. A jól felszerelt konyhában kedvére főzhet.

I. Lakrész
szoba

I. Lakrész

Az első apartman utcára néző szobákkal és saját terasszal rendelkezik. A nappaliból az üvegfalon át élvezheti a napsütést, télen pedig csodálhatja a hóesést. A terasztól néhány méterre található a jakuzzi, melyet korlátlanul igénybe vehet. Csodálja a csillagokat egy pohár pezsgő társaságában! Az apartman adottságairól lentebb olvashat bővebben.