Since 2006

Történetünk

2006

Születés

2006-ban fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék tenni az álmaim megvalósulásáért. Elkezdtem hát munkálkodni, így körvonalazódtak lépésről lépésre a VillaFarm tervei. Ekkor a ház még csak egy kis parasztház volt víz és villany nélkül.

2010

Elkészült a fő szárny

A kezdetben apró falusi ház lassacskán növekedni kezdett, 2014-re pedig már elkészült a főépület, a privát lakrész a garázzsal, a szauna és a medence is.

2016

Beérett a sok fáradozás

Tíz évnyi szépítgetés után először érkeztek nagy létszámú külföldi csoportok. Felkerültünk a Balaton déli részének turisztikai térképére.

2019

Kertrendezés

Amikor a lakrészek már olyanok voltak, amilyennek megálmodtam, nem hagyta nyugodni a fantáziám, hogy a kertből is kihozzam a maximumot, így készült el a sziklakert, épül a medence bár, és számos más “attrakció”.

Rólam

Szabó József

Szabó József

Üdvözöllek a VillaFarm Resort & Spa honlapján!

Engedjétek meg, hogy pár mondatban elmeséljem Nektek, hogyan született meg az álmom, és építettem fel a VillaFarmot.
Egyszer azt olvastam Goethe-től: „A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk, gyökerek és szárnyak.” Szerencsés ember vagyok, hiszen a szüleimtől mindkettőt megkaptam, és 2006-ban úgy döntöttem, hogy otthonomhoz és a Családi Tanyánkhoz közel megépítem álmaim nyaralóját. Vásároltam egy romos kis házikót egy Tolna megyei apró községben, a Balatontól 25 km-re, Újiregben. Első ránézésre nem igazán volt bizalomgerjesztő, én mégis láttam benne a lehetőséget, tudtam, hogy kemény munkával és kitartással meg tudom csinálni. Az első perctől kezdve arra törekedtem, hogy a Villa minden apró részletében és minőségében a kényelmet, a szórakozást és a pihenést szolgálja. Olyan környezetet szerettem volna létrehozni, amely évszaktól függetlenül, magában hordozza a vidék és a luxus tökéletes harmóniáját. Úgy érzem sikerült, és erre nagyon büszke vagyok! Legyen szó baráti társaságról, nagycsaládról, esetleg egy romantikus hétvégéről kettesben a Párotokkal, biztosíthatlak, hogy a legjobb helyen jártok. Az ingatlan tökéletesen ötvözi az otthon melegét a vakáció izgalmával. Bízom benne, hogy minél előbb elégedett vendégeink között tudhatunk!

Várunk szeretettel!

Ismerd meg!

LAKRÉSZEK

Privát Lakrész

A privát apartman közvetlenül a medence és a szauna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A mini garzonnak megvan minden “intimitása”: saját konyhával, mosdóval, fürdőszobával és terasszal rendelkezik.

20221014233137
Privát Lakrész

A privát apartman közvetlenül a medence és a szauna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A mini garzonnak megvan minden “intimitása”: saját konyhával, mosdóval, fürdőszobával és terasszal rendelkezik.

20190531084058
II. Lakrész

Az második, központi apartman a kertre néző szobákkal, saját terasszal és erkéllyel rendelkezik. A nappaliból, illetve a konyhából közvetlenül a kerbe lépünk. A teraszon kerti ülőgarnitúra és nagy étkezőasztal vár néhány lépésre a jakuzzitól és a többi wellness egységtől. Ezeket korlátlanul igénybe veheti. A földszinten 1 nappali található, az emeleten pedig további härom szoba, melyek körül 1 saját fürdővel is bír. A jól felszerelt konyhában kedvére főzhet.

20190530130435
I. Lakrész

Az első apartman utcára néző szobákkal és saját terasszal rendelkezik. A nappaliból az üvegfalon át élvezheti a napsütést, télen pedig csodálhatja a hóesést. A terasztól néhány méterre található a jakuzzi, melyet korlátlanul igénybe vehet. Csodálja a csillagokat egy pohár pezsgő társaságában! Az apartman adottságairól lentebb olvashat bővebben.

20170522101015

Partnereink

2010 óta büszkélkedhetünk üzleti partnerekkel

Éttermek, rendezvényszervezők

Legyen szó elvonulós hétvégéről, zajos leánybúcsúkról, netán esküvői összejövetelről, mi mindig megtaláljuk a legjobb együttműködőket.

It’s your world
Taberna infinito
Papok Borozója
Sere’s Kisvendéglő